Thursday, 9 December 2010

perubahan tarikh semester 2011gambar 1st tu saje je...ahhhah!! haa...assalamualaikum..
emm..serba sedikit pada mase cuti ni...sy duk menyelongkar segala apa
yang ada dlm internet ni...duk berjam-jam dpn laptop...tp apa yg ade dlm internet pon xtaw..
yang tahu facebook..tu je...emm.dlm merungkai erti bosan..sy mencuba utk menyelinap masuk laman web rasmi usim.ecceyy..menyelinap la sgt...sje je..just surf..dan jmpe mende yang menarik ni,.

utk pengetahuan umum..perkara ni dah lame tahu..cume xtahu rasmi ke x..hitam putih nye kn.
selepas jumpe takwim ni..barulah konfirm yang semester dpn..sebelum memasuki semester baru..kita ada cuti selama 4bulan stgh..lame tu..kalau mcm saye ni..semester yang ke-7 lah..anda pula bagaimana??,,emm...dikatekan pula..
semester ini ditunda ke-september(intake) adalah bagi menyelaraskan
sistem pendidikan kita dgn antarabangsa adalah sama..ini selari dgn international.so..mengikut pengetahuan saya...ini menyenangkan para pelajar dari oversea untuk menyambung pelajaran mereka di sini....phm kn? kalo xphm tu..phm2 kn jela eh..

timbul persoalan lagi selepas di hitamputihkan mende ni...persoalan tersebut agak popular..
iaitu "nak buat apa cuti lama-lame ni "
lor...banyak manfaat dari korg dpt dr cuti lame ni...korg boleh kerja..cr pendapatan sampingan..sape nk wat short sem ke..dan mcm2 lagi laa.nk berjalan ke..bercuti ke..melancong ke..tido puas2 ke..men game smpai mabuk ke..haha....

em..tp bagi sy dan batch saye..4 bulan ni adalah suatu kesakitan atau juga kebaikan sebab kami
akan mengendalikan suatu progam yg di beri nama " iceps 7" 7 tu bermksud yang ke 7..mana kala iceps tu sendiri bermaksud..." Islamic Convention of entrepreneurship ".

program ini adalah acara tahunan yang akan dikendalikan oleh pelajar FEM.. fakulti Ekonomi Muamalat..usim..program ni berbentuk keusahawanan islam....

so apa2 pon..di musim cuti ni..penuhi la masa anda dgn gejala2 yang sihat...

tQ-admin

pautan

Related Posts with Thumbnails